Najboljim studentima uručena novčana pomoć

Izvor: juGmedia, 22.Feb.2013, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najboljim studentima uručena novčana pomoć

VLASOTINCE – Pedeset najboljih studenata u Vlasotincu dobilo je danas jednokratnu novčanu pomoć od po 20 hiljada dinara, koju im je uručio predsednik opštine Nebojša Stojanović.

„Kada sam video prosek vaših ocena, bio sam iskreno ponosan što ste potekli iz ovog kraja“, rekao je vidno iznenađen Stojanović.

Ocenio je da je suma simbolična i da je svestan čega se sve odriču roditelji.

„Čestitam vam na dosadašnjim uspesima i želim vam da nastavite >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da vredno radite i učite, a mi ćemo se, kao lokalna samouprava, truditi da obezbedimo uslove da se po završetku školovanja vratite u Vlasotince i da doprinesete njegovom napretku“, istakao je Stojanović.

Jelena Stanojević, koja je odslušala predavanja na trećoj godini doktorskih studija na Tehnološkom fakultetu u Leskovcu, i koja se priperma za dokotrski rad, bi upravo želela da ostane u rodnoj varoši.

“Počela sam da radim eksperimentalni deo diplomskog, radim na projektu Ministarstva prosvete i kao saradnik u nastavi. Moja najveća želja je da ostanem na fakultetu jer bi to značilo i da ću ostati u Vlasotincu, najlepšoj varošici u Srbiji, varošici sa dušom”, priča devojka.

Jelena je jedna od troje studenta sa prosečnom ocenom 10 na ovogodišnjem internom konkursu, četvrtom po redu.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.