Hrvatska na nogama, Ronaldo je stigao!

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatska na nogama, Ronaldo je stigao!

Samo par sati posle osvojenog skudeta sa Juventusom.

Juventus je juče overio novu titulu prvaka Italije, ''Stara dama'' je na svom terenu savladala Fiorentinu sa 2:1 i matematički završila posao u trci za skudeto.

Naravno, potom je sve proslavljeno kako dolikuje, ali kako danas prenose mediji u Hrvatskoj, najbolji fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo se samo par sati posle utakmice zaputio u - Hrvatsku.

''Dubrovački vjesnik'' otkriva da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronaldo sinoć oko 22.30h, sleteo privatnim avionom u dubrovačku vazdušnu luku.

Prema njihovim informacijama, Ronaldo bi i današnji katolički Uskrs trebalo da provede u Dubrovniku, posle čega sledi povratak u Italiju i pripreme za derbi sa Interom naredne subote.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.