Izvor: Radio 021, 01.Maj.2021, 19:35

FOTO: Belgijanci napravili vakcine od - čokolade

Belgijska kompanija koja proizvodi čokoladu i koja je pre godinu dana na svoje uskršnje zeke stavljala bele maske, sada proizvodi velike špriceve punjene čokoladom, pokušavajući da se prilagodi aktuelnom trenutku koji diktira pandemija.

- To je simbol nade i zato sam odlučila da stvorim čokoladnu vakcinu - rekla je osnivačica kompanije "Kokoatri", Ženevjev Trepan.

"Kokoatri", sa sedištem u Lonzeeu, selu udaljenom oko 45 kilometara od Brisela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << svoje čokoladne špriceve nazvao je "L`Atć`a Azteka", što je kombinacija zvuka kijanja i drevnih potrošača čokolade Asteka.

- Čokoladna vakcina ima ogroman broj pozitivnih efekata. To je antidepresiv. Ima magnezijum. Čokolada ima mnoge prednosti, kao što ljudi znaju, a pre svega jača moral vojnika - navela je Trepan.

Belgian chocolate confectioner creates chocolate bunnies touting face masks and vaccine syringes, describes the treat as "symbol of hope" and a "vaccine" for morale https://t.co/Mswha9hmEC pic.twitter.com/hbkuivXeuy

— TRT World (@trtworld) April 30, 2021
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Čokoladne vakcine iz belgijske kompanije

Izvor: B92, 02.Maj.2021, 09:07

Belgijska kompanija koja proizvodi čokoladu i koja je pre godinu dana na svoje uskršnje zeke stavljala bele maske, sada proizvodi velike špriceve punjene čokoladom, pokušavajući da se prilagodi aktuelnom trenutku koji diktira pandemija...I dok Belgija pojačava kampanju vakcinacije protiv kovid-19,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.