BIG uskršnje čarolije od 4. do 7. aprila

Izvor: Radio 021, 29.Mar.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BIG uskršnje čarolije" od 4. do 7. aprila

Dečija manifestacija "BIG uskršnje čarolije", biće otvorena u sredu, 4. aprila, u 18 časova na centralnom platou u prizemlju tržnog centra BIG.

Manifestaciju, koja će se održati od 4. do 7. aprila, otvoriće nastup malih glumaca DKCNS, hor "Čarobne frulice", pevači iz "Kulturnog skloništa" i centra "Muzika", plesni spektakli članova studija "City Dance", "Zumba Fusion" i kluba ritmičke gimnastike "Ritmika".

Otvaranje festivala biće ispraćeno i Bazarom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uskršnjih radionica Galerije Matice srpske, Muzeja Vojvodine, Spomen-zbirke Pavla Beljanskog, Gradske biblioteke, Dečijijeg centra "Uča", PU "Dreamland", škole jezika "Brightnes", Centra za mentalnu aritmetiku "Kefalo", ZOC "Adžija", Play centra i Dečijeg kulturnog centra Novog Sada.

Drugi dan manifestacije, četvrtak 5. april, obeležiće nastup dečijih horova iz Novog Sada "Đurine notice" i "Čenejci", kao i plesača iz baletskog Studija 5 i sekcije modernog plesa "Partizan 2". Potom će biti eksperimentalna likovna radionica "Imaginarijum Belog zeca", a nakon toga uslediće "Uskršnje igre", odnosno takmičenje u različitim veštinama.

Poslednji dan manifestacije, subotu 7. april, obeležiće pozorišna predstava "Pobuna lutaka" od 11 sati. Zatim će prisutne opustiti nastupi Iskrica ljubavi i Munje lepog ponašanja koji će predstaviti "Muzički bonton", a potom će na scenu izaći i mališani iz PU Radosno detinjstvo sa nastupom "Tačka, tačka, tačkica...". Od podneva slede kreativno-edukativne radionice Muzeja Vojvodine "Uskršnje jutro" u okviru koje će deca pričati o tome koliko poznaju Uskrs, a onda i kreativna radionice DKCNS "Čarobno BIG jaje" na kojoj će deca različitim tehnikama oslikavati jaja. Za sve učesnike biće organizovan i izbor za najmaštovitije i najjače jaje. Uskršnje druženje biće završeno "Potragom za zlatnim jajetom".

Svi programi festivala su besplatni za sve učesnike i nije potrebna prijava za učešće na radionicama. Programi će se održavati u prizemlju Tržnog centra "BIG".

Kompletan program festivala i satnicu možete pronaći OVDE.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.