Adrijana Lima: Na korak do zajedničkog života

Izvor: Story, 26.Apr.2015, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima: Na korak do zajedničkog života

Bivša supruga košarkaša Marka Jarića, manekenka Adrijana Lima, nedavno je proslavila Uskrs u krugu prijatelja i porodice, a među gostima našao se i njen novi izabranik Džo zbog koga joj osmeh ne silazi s lica

Adrijana Lima sa dečkom, foto: Splash

Jedna od najlepših žena na svetu, Adrijana Lima (33), poslednjih meseci ima mnogo razloga za sreću. Manekenka brenda Victoria’s Secret nedavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je proslavila katolički Uskrs u društvu najbližih prijatelja i ćerki Valentine (6) i Sijene (3) koje su se najviše obradovale ovom prazniku, što se vidi i na video-zapisu koji je Adrijana nedavno postavila na svom Instagram profilu.

Ovako je Adrijana Lima izgledala kao tinejdžerka (FOTO)

Naime, njene naslednice svim maminim obožavaocima poželele su srećan Uskrs, a njihova čestitka izazvala je oduševljenje mnogobrojnih pratilaca. Nakon toga, atraktivna lepotica postavila je još jedan video gde zajedno sa bliskim prijateljima veselo nazdravlja i čestita svojim obožavaocima praznik. Nekadašnja supruga košarkaša Marka Jarića deluje srećno i raspoloženo, a kako pišu strani mediji, razlog za to je veza koju je nedavno otpočela sa fitnes instruktorom poznatim pod imenom Veliki Džo. Krajem januara, manekenka je prvi put viđena sa svojim novim partnerom dok su šetali ulicama Majamija držeći se za ruke, da bi konačna potvrda o njihovoj ljubavi stigla dva meseca kasnije, kada su ih paparaci fotografisali, ovog puta dok su razmenjivali strasne poljupce.

O njenom novom partneru ne zna se mnogo, osim da je MMA borac koji radi kao trener u čuvenoj teretani 5th Street Gym u Majamiju u kojoj je, nekada davno, trenirao i Muhamed Ali. Kako strani mediji pišu, Adrijana i Džo upoznali su se upravo na njegovom radnom mestu gde lepa manekenka trenira boks, a ljubav je planula na prvi pogled. Od tada, emocije između njih sve su snažnije, pa ne čudi što par krupnim koracima korača u novu vezu. Naime, Lima i Džo nedavno su iznajmili stan u Majamiju i planiraju uskoro da započnu zajednički život.

- Adrijani je bilo bitno da stan bude blizu teretane u kojoj svakodnevno trenira. Džo i ona zapravo su se tu i upoznali. Kažu da su se odlučili na zajednički život, jer žele da provode više vremena zajedno, a i on se sjajno snalazi sa njenim ćerkama, što je manekenki veoma važno – rekao je izvor blizak paru.

Lepu manekenku u julu očekuje i konačan razvod od Marka Jarića s kojim je bila četiri godine u braku. Prema zakonu američke države Vajoming, u kojoj su se 2009. venčali, brazilska manekenka i srpski sportista podeliće imovinu na ravne časti. Kako par nije potpisao predbračni ugovor, u nekretninama, poslovnim i bankovnim računima, zajedno ima oko 210 miliona dolara. U njihove najskuplje nekretnine spadaju penthaus u Njujorku procenjen na 5,5 miliona dolara, jahta vredna 1,4 miliona, vila na ostrvu Indijan Krik na Floridi od 10 miliona i vikendica na Beverli Hilsu koja je koštala 1,9 miliona dolara. Nakon razvoda, manekenka će moći neometano da uživa u novoj romansi, za koju već sada mnogi tvrde da će biti krunisana brakom.

Piše: Milica Prelević

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.