Zelenski besan: Okupatori će odgovarati

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 18:16

Zelenski besan: "Okupatori će odgovarati"

Ruski okupatori snosiće odgovornost za teror i napade na civile, izjavio je danas predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski.

On je komentarisao raketni napad na stambenu zgradu u Dnjepru u petak.

"Dnjepar. Već u jutarnjim časovima završeni su radovi na mestu jučerašnjeg raketnog udara. Povređeno je devet osoba, među kojima dvoje dece, tinejdžera. Pružena je sva neophodna pomoć. Za svaki takav udar, za sav ruski teror, neprijatelj će definitivno osetiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snagu pravde", istakao je Zelenski, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Kako je saopšteno, ruske snage su u petak izvele raketni napad na grad Dnjepar, koristeći dve balističke rakete ''Iskander-M''.

Povređeno je devet osoba, među kojima dvoje dece, a oštećeno je pet kuća, četiri upravne zgrade i sedam automobila, prenosi ukrajinski Interfaks.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.