Zelenski: Dim na Krimskom mostu...

Izvor: B92, 14.Avg.2023, 07:24

Zelenski: Dim na Krimskom mostu...

Kijev -- Predsednik Ukrajine izjavio da su spaljena ruska tehnika i dim na Krimskom mostu - dokazi da ni jedan zločin Rusije neće ostati bez odgovora.

"Svaki uništeni okupator, sva spaljena ruska tehnika, požari u njihovim štabovima i skladištima, veoma rečit dim na Krimskom mostu i ne samo to - sve je to dokaz da ni jedan zločin Rusije necemo ostaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez odgovora", rekao je Volodimir Zelenski u video poruci, prenosi Interfaks Ukrajina.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je u subotu da je Ukrajina pokušala da napadne Krimski most raketom S-200 preradjenom u udarnu verziju, da je raketa oborena i da nije bilo štete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zelenski: Dim na Krimskom mostu dokaz da zločini Rusije neće ostati bez odgovora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2023

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da su spaljena ruska tehnika i dim na Krimskom mostu - dokazi da ni jedan zločin Rusije neće ostati bez odgovora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.