Vučić se upisao u Knjigu žalosti

Izvor: Studio B, 24.Jul.2014, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić se upisao u Knjigu žalosti

Premijer Aleksandar Vučić danas se u Ambasadi Kraljevine Holandije u Beogradu upisao u Knjigu žalosti i izrazio duboko žaljenje povodom pogibije holandskih državljana u nedavnoj avionskoj nesreći.

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić danas se u Ambasadi Kraljevine Holandije u Beogradu upisao u Knjigu žalosti i izrazio duboko žaljenje povodom pogibije holandskih državljana u nedavnoj avionskoj nesreći, prenosi Tanjug.

U Holandiji je u sredu bio Dan žalosti zbog 193 holandske žrtve u padu malezijskog aviona na istoku Ukrajine, u kome je nastradalo svih 298 putnika i članova posade.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.