Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2020, 15:43

Vraća se i ukrajinski fudbal

I to velikim derbijem

Pandemija korone i dalje je na snazi, ali ne što se tiče fudbala koji se naširoko budi. Predstojećeg vikenda prva od Top 5 liga kreće Bundes, a onda sledi niz.

Poslednja u tom povratničkom nizu je ukrajinska. Kako stoji na sajtu kijevskog Dinama, Premijer liga Ukrajine (Українська Прем'єр-ліга) će se nastaviti 30. maja, ali tačne satnice utakmica još >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nisu poznate, tj. utanačene.

Sa druge strane tamošnje Ministrastvo zdravlja, tačnije sam ministar Maksim Stepanov je nešto oprezniji, ali njegove reči potvrđuju ono što stoji na internet stranici aktuelnog vicešampiona ove bivše sovjetske republike:

"Taj 30. maj je datum kada očekujemo da se vrati fudbal, a više o pravilima ponašanja, satnicama i ostalim detaljima znaće se početkom naredne sedmice. Cilj nam je da se pokrene, ali moramo biti oprezni. Fudbaleri moraju u dvonedeljni karantin, testovi moraju da se nabave itd. Što se tiče navijača, o njima možemo da pričamo tek kada se situacija sa virusom korona smiri, a to je ne pre septembra".

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Ukrajinski šampionat je prekinut nakon 23. kola, to jest prve runde doigravanja. Zanimljivo je da se u prvom kolu nakon pauze igra tamošnji veliki derbi između donjeckog Šahtjora i Dinama iz Kijeva koji je trebalo da bude održan 22. marta u Harkovu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.