VIDEO: Ovako deluje Desni sektor

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ovako deluje "Desni sektor"

Šta se dešava u Ukrajini, da li će Rusija vojno da interveniše i spasi prorusko stanovništo na istoku zemlje, pita se ceo svet? Ko su ekstremisti iz "Desnog sektor" koji terorišu rusko i prorusko stanovništvo?

Ovo su pripadnici desnog sektora

 

Poslednji događaj i Odesi, kada su pristalice "Desnog sektora" zapalile više od 40 proruskih aktivista u Domu sindikata, otvorio je "pandorinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kutiju" u Ukrajini. Mnogi predviđaju da će se ova velika zemlja raspasti kao SFRJ. Dok u zapadnim medijima postoji "omerta" kada se govori o "Desnom sektoru", na internetu se pojavio snimak demonstracije sile koje primenjuju pristalice radikalno desnih ukrajinskih snaga, koji mrze sve što je rusko.

 

''Desni sektor'' pravi specijalni bataljon

 

Pokliči kao što su "Smrt Rusiji", nacističko salutiranje i pozdravi "Zig hajl" vide se na ovom snimku koji kruži internetom.

 

Pogledajte pa zaključite kakvo je delovanje "Desnog sektora":

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

VIDEO: Ovako deluje "Desn sektor"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2014

Šta se dešava u Ukrajini, da li će Rusija vojno da interveniše i spasi prorusko stanovništo na istoku zemlje, pita se ceo svet? Ko su ekstremisti iz "Desnog sektor" koji terorišu rusko i prorusko stanovništvo?..Ovo su pripadnici desnog sektora.. ..Poslednji događaj i Odesi, kada su pristalice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.