Ukrajinski sukob može trajati decenijama — Medvedev

Izvor: Vostok.rs, 26.Maj.2023, 17:33

Ukrajinski sukob može trajati decenijama — Medvedev

Sukob u Ukrajini može se nastaviti decenijama ako se ne eliminiše sama suština njene neonacističke vlade, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev novinarima tokom posete Vijetnamu.
"Ovaj sukob traje dugo, decenijama, možda. To je nova realnost, novi uslovi života", rekao je on. On je uveren da će, ako aktuelni kijevski režim ostane na vlasti, „biti, recimo, tri godine primirja, dve godine sukoba i onda će se sve ispočetka“. „Sama suština neonacističke vladavine u Kijevu treba da se eliminiše“, dodao je on. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.