Ukrajinski milijarder uspeo da nađe devojku

Izvor: Njuz.net, 03.Jul.2012, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinski milijarder uspeo da nađe devojku

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Bogataš nekad iznenadi svoju devojku i odvede je na svoje ostrvo

KIJEV 3. jul 2012, (Njuz) – Viktor Filenko, mladi ukrajinski milijarder, uspeo je pre dva meseca da nađe devojku. Mladom Ukrajincu konačno je pošlo za rukom da smuva Jelenu P. iz Beograda, koja mu je, kako Njuz saznaje, već neko vreme bila simpatija.
- Nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u životu nisam imao problema ni sa čim, osim sa devojkama. Oduvek sam imao dobre ocene i nikad mi se u životu niko nije zamerio. Lako sam nalazio prijatelje, čak i one koji bi ostavili sve, samo da odu sa mnom na letovanje na moje ostrvo u Pacifiku. Dugo sam patio zbog činjenice što nemam devojku i mislio sam da je najteža stvar na svetu naći nekog ko će te voleti – rekao nam je Filenko.
Viktor navodi kako je svestan da nije lepotan, ali da je oduvek mislio da u odnosu sa ljudima pleni drugim kvalitetima. Mladi Ukrajinac dodaje kako je zahvaljujući devojci shvatio „da nema tog grbavog nosa ili klempavih ušiju koje mogu biti uočljivije od šarma neke osobe“.
Jelena je našem novinaru otkrila kako je istina da joj Viktor isprva nije bio najsimpatičniji, ali kako ga je sve bolje upoznavala, to joj se on više sviđao.
- Viktor je divan momak i od prvog dana me je zasipao malim znacima pažnje. Kada se najmanje nadam, on mi pošalje 1001 ružu na kućnu adresu ili me iznenadi predlogom da idemo na jahanje u Toskanu. Stvarno mislim da nema puno tako maštovitih momaka koji bi to pružili svojim devojkama. Većina momaka mojih poznanica nisu toliko kreativni i uglavnom ih izvedu u bioskop ili na piće – zaljubljeno priča Jelena.
Ona dodaje da je najveći problem današnjih muškaraca upravo to što više nisu pažljivi i što sve češće zanemaruju svoje devojke koje „za godinu dana veze jedva dobiju plišanu igračku ili pišljivi parfem“.
Jelena nam je za kraj otkrila da je oduvek znala da se „najveće bogatstvo krije u ljubavi“. Ipak, priznaje da je rastuže komentari da joj je dečko ružan i teško se miri sa činjenicom „da su ljudi tako površni jer misle da je sve u lepoti“.
Jasmina Gavrilov
Istok Pavlović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.