Ukaz Janukoviča je falsifikat

Izvor: Vostok.rs, 28.Feb.2014, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukaz Janukoviča je falsifikat

28.02.2014. -

U okruženju Viktora Janukoviča kažu da je objavljeni na internetu ukaz u kojem događaje u zemlji naziva oružanim buntom i pravi plan kako da mu se suprotstavi zapravo falsifikat.

Ovim ukazom sve strukture koje stvara nova ukrajinska vlast kao i sama vlast proglašene su nezakonitim, a njihove odluke na teritoriji Ukrajine se ne smeju ispunjavati.

„Ukaz objavljen na internetu je falsifikat“, - rekao je izvor u okruženju Janukoviča, koji izjavljuje da je i dalje legitimni predsednik Ukrajine.

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Rusija će garantovati bezbednost Janukoviču

Izvor: Vostok.rs, 28.Feb.2014

28.02.2014. -..Viktor Janukoviču će garantovati bezbednost na teritoriji Rusije. „Povodom obraćanja Janukoviča vlastima Ruske Federacije i zahteva da mu se garantuje lična bezbednost, izjavljujem da je taj zahtev zadovoljen na teritoriji Ruske Federacije“, - rekao je izvor u strukturama vlasti...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.