Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno 11 demonstranata ispred ukrajinskog parlamenta

KIJEV - Ukrajinska policija uhapsila je 11 osoba nakon nereda na protestima ispred zgrade ukrajinskog parlamenta u Kijevu, saopšteno je iz policije.

U saopštenju se navodi da su pripadnici specijalne jedinice uhapsili 11 demonstranata nakon sukoba koji su izbili kada su ukrajinski specijalci oduzeli štitove koje su demonstranti juče ukrali od članova Nacionalne garde.

Policija je već identifikovala tri uhapšene osobe, koje su nakon hapšenja puštene na slobodu, prenosi TASS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo haos u Ukrajini, sukobi ispred parlamenta VIDEO

Izvor: B92, 18.Okt.2017

Kijev -- Najmanje 11 osoba je uhapšeno u neredima koji su izbili ispred ukrajinskog parlamenta između policije i demonstranata...U blizini parlamenta demonstranti su napravili kamp dan ranije, te su protesti počeli još juče...Policija je upotrebila suzavac...Organizatori protesta zahtevaju izmene...

Nastavak na B92...

Uhapšeno 11 demonstranata ispred zgrade parlamenta u Kijevu

Izvor: Blic, 18.Okt.2017

Ukrajinska policija uhapsila je 11 osoba nakon nereda na protestima ispred zgrade ukrajinskog parlamenta u Kijevu, saopšteno je iz policije...U saopštenju se navodi da su pripadnici specijalne jedinice uhapsili 11 demonstranata nakon sukoba koji su izbili kada su ukrajinski specijalci oduzeli štitove...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.