Uhapšeni napadači na Radija Zvicera u Ukrajini

Izvor: RTS, 27.Maj.2020, 10:25

Uhapšeni napadači na Radija Zvicera u Ukrajini

Ukrajinska policija saopštila je da su uhapšene tri osobe koje su učestvovale u pokušaju ubistva Radoja Zvicera, kojeg "Vijesti" označavaju kao navodnog vođu kavačkog kriminalnog klana.
Ukrajinkska policija je saopštila da su uhapšeni državljani Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije. Nakon što je žrtva identifikovana, motivi za zločin >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << postali su jasni, saopštila je policija. 

"Žrtva je državljanin Crne Gore, koji se nalazi na međunarodnoj potjernici i jedan je od vođa i organizatora narko-kartela, čiji članovi isporučuju narkotike ka većini evropskih država", naveli su iz policije, a prenose Vijesti.

Radoje Zvicer je teško ranjen u Ukrajini. Na njega je ispaljeni više hitaca.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajinska policija uhapsila osumnjičene za pokušaj ubistva Zvicera

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2020

Ukrajinska policija je saopštila da je uhapsila osobe koje su učestvovale u pokušaju ubistva navodnog vođe kavačkog kriminalnog klana Radoja Zvicera, prenose podgorički mediji...Policija je navela da je uhapsila državljane Srbije, Crne Gore i Severne Makedonije i da je za jednim od njih raspisana...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.