Izvor: Blic, 27.Avg.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampov "jastreb" krenuo je da sprovodi tajni plan u Evropi koji će RAZBESNETI PUTINA

Savetnik za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa, Džon Bolton, posetio je u utorak Ukrajinu, a trebalo bi i da poseti bivšu sovjetsku republiku Belorusiju ove nedelje, a to će, kako su rekli sadašnji i bivši zvaničnici američkih adminsitracija, verovatno izazvati bes Kremlja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trampov "jastreb" krenuo je da sprovodi tajni plan u Evropi koji će RAZBESNETI PUTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019

Boltonova planirana poseta poslednji je znak otapanja odnosa sa zemljom koja se često opisuje kao "poslednja diktatura Evrope" i dolazi u vreme kada sam Tramp traži bolje odnose sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom...Savetnik za nacionalnu bezbednost američkog predsednika Donalda Trampa, Džon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.