Timošenko: Ako izgubim sledi nova revolucija

Izvor: Blic, 06.Maj.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Timošenko: Ako izgubim sledi nova revolucija

Bivša premijerka Ukrajine Julija Timošenko, koja se kandidovala na predsedničkim izborima, izjavila je danas da je ona jedina političarka koja je sposobna da sprovede neophodne reforme u zemlji i da će u slučaju njenog neuspeha, morati da se izvede nova revolucija.

Bivša premijerka je istakla da više ne želi da snosi odgovornost za neuspeh revolucije.

Ako, međutim, država izabere drugog predsednika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a imam samo jednog pravog protivkandidata, mislim da ćemo morati da izvedemo treći krug revolucije. U protivnom, ne vidim nikakvu mogućnost da dođe do promena, kazala je Timošenko, prenosi Itar tas.

Prema poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, Timošenko može da računa na najviše 10 odsto glasova, a najviše izgleda da pobedi ima Petr Porošenko, koji ima podršku trećine biračkog tela.

Prevremeni predsednički izbori u Ukrajini zakazani su za 25. maj.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.