Srpski studenti i fudbaleri u Lugansku dobro

Izvor: Vesti-online.com, 10.Apr.2014, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski studenti i fudbaleri u Lugansku dobro

Ambasador Srbije u Ukrajini Rade Bulatović rekao je da u delovima te zemlje koji su zahvaćeni demonstracijama ima oko 70 srpskih državljana i da je Ambasada sa svima u kontaktu. Prema njegovim reččima, oni nisu u opasnosti.

U barikadama samo centar Luganska, ostatak grada normalno funkcioniše

 

"U Lugansku živi 47 naših državljana, uglavnom studenata muzičke akademije i četiri fudbalera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Donjecku su dva studenta muzičke akademije i oko 15 zaposlenih u građevinskom sektoru", izjavio je Bulatović.

 

On je naveo da su predstavnici Ambasade prošlog vikenda posetili srpske državljane u kriznim delovima Ukrajine. Bulatović je ukazao na to da se protesti odvijaju u centralnim gradskim zonama, dok je u ostalim delovima mirno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.