Sin Viktora Janukoviča nije poginuo

Izvor: Radio 021, 22.Mar.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin Viktora Janukoviča nije poginuo

Predstavnici ruskog Ministarstva za vanredne situacije demantovali su danas informacije da je mlađi sin svrgnutog ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča poginuo u saobraćajnoj nesreći na Bajkalskom jezeru.

"Među poginulima i povređenima nema niko sa prezimenom Janukovič", rekao je agenciji Tas s portparol bajkalskog spasilačkog tima iz Irkucka.

On je potvrdio da se nesreća dogodila pre dva dana i da je "folksvagen" minibus, u kom je bilo šest osoba, propao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kroz led. Vozač je poginuo, a ostali putnici su se spasili. Portparol je naveo da je svih šest osoba identifikovano, ali da njihova imena neće biti javno objavljena.

Istovremeno, portparol ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova Jevgenij Perebeinos je izjavio da Kijev očekuje da Rusija iznese "zvaničnu informaciju o sudbini" sina Viktora Janukoviča.

Ukrajinski poslanik u Vrhovnoj radi Nestor Šufrik objavio je na Fejsbuku da je Viktor Janukovič (33), koji nosi očevo ime, poginuo vozeći minibus.

Bivši predsednik Ukrajine živi u Rusiji nakon što je svrgnut sa vlasti prošle godine. Ima i starijeg sina Aleksandra (41), koji je imućni biznismen.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.