Samoodbrana Slavjanska: Privedena aktivistkinja Majdana

Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samoodbrana Slavjanska: Privedena aktivistkinja Majdana

21.04.2014. -

Narodna milicija Slavjanska saopštila je da je u ovom gradu privedena aktivistkinja Majdana Irma Krat. Kako je rekao komandant narodne milicije Vjačeslav Ponomarjov, ona se sumnjiči za špijunažu za radikalnu grupu Desni sektor, a takođe i za umešanost u mučenju ljudi na Majdanu. Trenutno ona se nalazi u zgradi Službe bezbednosti Ukrajine, koju kontroliše narodna milicija. Prema rečima Ponomarjova, Krat je stigla u Slavjansk kao novinarka.

Čitajte više na Ukrajina iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Prorusi u Slavjansku uhapsili špijuna sa Majdana

Izvor: Vesti-online.com, 21.Apr.2014

“Narodna milicija“ u Slavjansku uhapsila je zbog špijunaže “majdansku aktivistkinju“ Irmu Krat, jednu od vođa proevropskih protesta u Kijevu s kraja februara ove godine..."Narodni policajci" u Slavjansku nemaju razumevanja za ukrajinske nacionaliste.. ..Prema rečima Vjačeslava Ponomarjova,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.