Rusi objavili snimak neposredno pred rušenje MH17

Izvor: Radio 021, 15.Nov.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi objavili snimak neposredno pred rušenje MH17

Ruski mediji objavili su satelitski snimak koji smatraju dokazom da je malezijski avion iznad Ukrajine oborio ukrajinski borbeni avion.

Kanal 1 je objavio fotografiju navodno natalu nekoliko sekundi pre nego što je avion sa 298 putnika i članova posade na letu MH17 srušen. Prema navodima ruske televizije, fotografiju je poslao Džordž Bilt, ekspert za avijaciju koji tvrdi da je avion oboren paljbom iz drugog aviona.

Ovakvi navodi idu u prilog prethodnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << izjavama ruskih zvaničnika, koji su, pozivajući se na svedočenja proruskih pobunjenika, naveli da je ukrajinski borbeni avion Suhoj-25 primećen u vazduhu u vreme pada MH17. Prema nedavno objavljenom izveštaju holandskih istražitelja avion je pao nakon što je pogođen velikim brojem objekata.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.