Putinov ŠAMAR Ukrajini: Rusija dobila važan SPOR

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putinov ŠAMAR Ukrajini: Rusija dobila važan SPOR

Loše vesti za Ukrajince

Komisija za rešavanje sporova Svetske trgovinske organizacije (STO) presudila je danas u korist Rusije u slučaju koji je pokrenula protiv Ukrajine zbog uvođenja anditampinških mera na uvozni amonijum nitrat koji se koristi kao đubrivo.

Rusija je u maju 2015. godine podnela tužbu STO, navodeći da takve carine predstavljaju kršenje sporazuma STO o antidampingu, prenosi agencija Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Rusija dobila spor protiv Ukrajine pred STO

Izvor: Capital.ba, 21.Jul.2018, 08:53

MOSVA, Komisija za rješavanje sporova Svjetske trgovinske organizacije (STO) presudila je juče u korist Rusije u slučaju koji je pokrenula protiv Ukrajine zbog uvođenja anditampinških mjera na uvozni amonijum nitrat koji se koristi kao đubrivo.  Rusija je u maju 2015. godine podnijela tužbu STO,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.