Prigožine, ko je sada sto*a smrdljiva? VIDEO

Izvor: B92, 01.Jun.2023, 09:28

Prigožine, ko je sada "sto*a smrdljiva"? VIDEO

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom su, kako se tvrdi, deca osnivača grupe Vagner Jevgenija Prigožina.

Ono što je privuklo pažnju javnosti je to što Prigožinova deca, Pavel i Veronika, pevaju pesmu u kojoj sebe nazivaju elitom i oligarsima, dok drugi mole za novčiće i ribaju podove.

Snimak je objavljen na ruskim Telegram kanalima, a objašnjenje ko je na snimku dao je savetnik u ukrajinskom MUP-u Anton Geraščenko.

Da je video autentičan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potvrdio je i sam Prigožin. On pak tvrdi da je snimljen u leto 2022, kada je reat u Ukrajini već uveliko bio u toku.

“Prigožin tvrdi da je video i fotografije ukralo posebno sajber odelenje ruskog ministarstva odbrane", napisao je Geraščenko.

Ono što taj video- snimak čini još zanimljivijim je činjenica da je Prigožin samo ovog meseca dva puta u svojim objavama i intervjuima žestoko napao ruske zvaničnike zbog njihove dece koja se smatraju elitom i ne rade ništa, dok obični Rusi ginu u ratu u Ukrajini.

U jednom intervjuu je rekao da se Rusiji zbog toga sprema revolucija, dok god majke običnih rusa budu svoju decu dočekivale u mrtvačkim sanducima, a u drugoj objavi je ruske zvaničnike nazvao, zbog iste stvari, “sto*om smrdljivom”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.