Poznata satnica za nastup Arch Enemy u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Sep.2017, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata satnica za nastup Arch Enemy u Beogradu

Švedski melodic death sastav Arch Enemy nastupiće u ponedeljak, 18. septembra u Domu omladine Beograda u organizaciji MH Concerts i Serbian Hellbangers.

Specijalni gosti na koncertu biće groove-metal-core bend Jinjer iz Ukrajine koji je dobro poznat našoj publici. Ovaj četvorka prošle godine je potpisala ugovor sa Napalm Records pod čijim okriljem su izdali poslednji studijski album King >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Of Everything”.

Ulaznice na prodajnim mestima Eventima i u radnjama Felix i Mungos mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 3000 dinara, dok će na dan koncerta cena biti 3500 dinara.

Satnica:

20:00 – ulaz

20:30 – Jinjer

21:45 – ARCH ENEMY

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.