Porošenko stigao u posetu Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2018, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porošenko stigao u posetu Srbiji

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko stigao je večeras u Beograd, gde ga je na aerodromu dočekala ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće sutra domaćin Porošenku tokom njegove zvanične posete Srbiji.

Porošenku će sutra biti priređen svečani doček ispred Palate Srbija, a nakon toga dvojica predsednika će ima sastanak tet-a-tet, najavila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Predsednici će se zatim pridružiti delegacijima dve zemlje na plenarnom sastanku.

Predviđeno je potpisivanje bilateralnih sporazuma, a zatim i izjave Vučića i Porošenka.

U toku dana biće održan i Poslovni forum Srbija-Ukrajina, na kojem će učesnicima obratiti predsednici Vučić i Porošenko, kao i predsednik PKS Marko Čadež i generalni sekretar i prvi potpredsednik Privredne komore Ukrajine Mihajlo Nepran.

Sa ukrajinskim predsednikom razgovaraće i premijerka Ana Brnabić, a primiće ga i predsednica Narodne skupštine Maja Gojković.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko stigao u posetu Srbiji

Izvor: Blic, 02.Jul.2018

Predsednik Ukrajine Petro Porošenko stigao je večeras u Beograd, gde ga je na aerodromu dočekala ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović.

Nastavak na Blic...

Ukrajinski predsednik Porošenko doputovao u Beograd, dočekala ga ministarka Joksimović

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2018

Prеdsеdnik Ukrajine Petro Porošenko doputovao je večeras u zvaničnu posetu Srbiji a na aerodromu ga je dočekala minstarka za evropske integracije Jadranka Joksimović...Domaćin Porošenku će biti predsednik Srbije Alеksandar Vučić koji će mu sutra prirediti zvaničan doček ispred Palate...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.