Ponovo golim grudima na pehar EURO!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo golim grudima na pehar EURO!

Aktivistkinje ukrajinske organizacije 'Femen', koje se bore protiv diskriminacije žena i visoke stope prostitucije, ponovo su htele da oštete trofej namenjen šampionu na EP u Poljskoj i Ukrajini 2012.

Scenario je bio sličan kao i onaj 12. maja, kada je izvršen prvi atak u Kijevu. Akcija je ovoga puta bila izvedena u Dnjepropetrovsku, a da bi prevarila obezbeđenje, Ina Ševčenko ofarbala je kosu, stavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << naočare i u društvu koleginice odglumila naivne fudbalske fanove koji žele samo da se slikaju s peharom.

Posle nekoliko sekundi poziranja Ina je munjevito skinula košulju, ostala golih grudi, a na stomaku je sevnula poruka "Fuck EURO“. Tad je zgrabila osam kilograma težak trofej i oborila ga na zemlju.

Za to vreme je i njena koleginica, 46-godišnja francuska novinarka, takođe ostala u toplesu dajući svoj doprinos ovom performansu.

Obezbeđenje je odmah reagovali, Ina i njena drugarica su na prilično grub način izbačene s podijuma na kojem se nalazio pehar i sprovedene do marice, a potom su završile u policiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.