Počela razmena zatvorenika u Ukrajini

Izvor: RTS, 26.Dec.2014, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela razmena zatvorenika u Ukrajini

Na istoku Ukrajine počela je velika razmena zarobljenika između ukrajinskih snaga i proruskih pobunjenika, u kojoj se očekuje oslobađanje oko 370 ljudi.

Pobunjenici bi trebalo da oslobode 150, a ukrajinska vlada 222 zarobljenika, javlja Beta.

Ruske novinske agencije Interfaks i RIA novosti prenele su da se razmena zarobljenika odvija na neutralnom terenu, između oblasti koje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kontrolišu sukobljene snage.

Razmena zarobljenika planirana je za početak ove nedelje, a odlaganje je doprinelo i neuspehu pregovora o primirju u Minsku čiji je nastavak zakazan za petak ali je na neodređeno otkazan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela razmena zarobljenika u Ukrajini

Izvor: RTS, 26.Dec.2014

Na istoku Ukrajine počela je velika razmena zarobljenika između ukrajinskih snaga i proruskih pobunjenika, u kojoj se očekuje oslobađanje oko 370 ljudi. ..Pobunjenici bi trebalo da oslobode 150, a ukrajinska vlada 222 zarobljenika, javlja Beta...Ruske novinske agencije Interfaks i RIA novosti prenele...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.