Peskov objasnio: Putin je to zaista rekao

Izvor: B92, 08.Jul.2022, 14:26

Peskov objasnio: Putin je to zaista rekao

Moskva -- Portparol Kremlja Dmitrij Peskov objasnio jučerašnju izjavu predsednika Rusije da Rusija u Ukrajini nije započela još ništa ozbiljno.

Peskov je podsetio da potencijali ne mogu da se porede i da je potencijal Rusije toliko veliki da je sada samo njegov mali deo uključen u "specijalnu operaciju" u Ukrajini.

"Ne, ovaj put vas neću upućivati na Ministarstvo odbrane. To su zaista reči >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šefa države. Ali šef države je samo reagovao na izjave koje se čuju iz zapadnih zemalja, iz Kijeva, da će Kijev ići do pobede na bojnom polju", rekao je Peskov, prenosi RIA Novosti.

Putin je juče izjavio da "Rusija još nije ništa ozbiljno započela u Ukrajini".

"Svi treba da znaju da mi uglavnom još nismo ništa ozbiljno započeli", rekao je Putin na sastanku sa liderima stranačkih grupa u Državnoj dumi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.