Oglasio se Zelenski: Pamtimo sve i vratićemo se

Izvor: B92, 10.Apr.2023, 23:06

Oglasio se Zelenski: "Pamtimo sve i vratićemo se"

Uspeli smo da vratimo kući još 100 defanzivaca, saopštio je u svom najnovijem obraćanju ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski.

"80 muškaraca i 20 žena. To su vojnici, graničari, vojnici Vojno-pomorskih snaga, nacionalni gardisti. Među njima su, inače, i branioci Azovstala", naveo je Zelenski.

"To je stotinu porodica koje su pred Uskrs dočekale pravu radost. I, naravno, nastavljamo da radimo na vraćanju svih naših ljudi iz ruskog zatočeništva. Pamtimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve! I vratićemo se! Hvala svima u našem Koordinacionom centru GUR-a, hvala svima koji su uključeni u pregovore i pripremu razmene: momci Budanova, Jermak, Maljuk, Lubinets... Bravo, momci! A posebno sam zahvalan svima koji podržavaju naše ljude nakon oslobađanja i brinu o lečenju i adaptaciji – ovo je važno. Hvala svima kojima je stalo do Ukrajine! Slava svima koji su trenutno u borbi, na borbenom dežurstvu i na borbenim zadacima", napisao je ukrajinski predsednik na Telegram kanalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.