Novinar Foks njuza povređen u Ukrajini

Izvor: VOA, 15.Mar.2022, 05:35

Novinar Foks njuza povređen u Ukrajini

Novinar Foks njuz Bendžamin Hol povređen je u ponedeljak dok je izveštavao u blizini Kijeva, saopšteno je u ponedeljak iz te kablovske mreže. Hol za Foks radi od 2015. godine, a prati dešavanja u Stejt departmentu. "Nemamo mnogo detalja, ali Ben je u bolnisi i naši timovi na terenu prikupljaju informacije dok se situacija brzo razvija", saopštila je u poruci zaposlenima izvršna direktorka Foks njuza Suzan Skot. Njeno saopštenje pročitano je i u programu te kablovske mreže. U Ukrajini je proteklog vikenda poginuo Brent Reno, nagrađivani američki režiser i novinar, koji je izveštavao iz predgrađa glavnog grada Kijeva, saopštilo je ukrajinsko Ministarstvo unutrašnjih poslova. Ukrajinske vlasti saopštile su da je život izgubio u Irpinu, predgrađu koje su poslednjih dana učestalo granatirale ruske trupe, izvestio je Njujork tajms. Ukrajinski zvaničnici naveli su da je ranjen još jedan novinar Huan Aredondo koji je prebačen u bolnicu u prestonici Kijevu.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Kijev: Povređeni izveštač Foks njuza prebačen u bolnicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2022

Izveštač televizije Foks njuz Bendžamin Hol koji je povređen dok se juče javljao iz okoline Kijeva hospitalizovan je, saopštila je američka medijska kuća, preneo je AP...Hol radi kao dopisnik iz Vašingtona i pokriva američki Stejt department za Foks njuz, gde radi od 2015. godine..."Imamo malo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.