Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Apr.2024, 17:12

Novi film u bioskopima: Luksemburg, Luksemburg

Ukrajinski film, ovogodišnja komedija „Luksemburg, Luksemburg“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 11. aprila 2024. Braća blizanci, Mikola i Vasja, saznaju da je njihov dugo odsutan otac bolestan u Luksemburgu i kreću na put kako bi ga poslednji put videli. Da li će čovek kog tamo zateknu biti otac kakvog se sećaju? (danubeogradu.rs) Članak Novi film u bioskopima: Luksemburg, Luksemburg se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi film u bioskopima: Lupin III: Zamak Kaljostro

Izvor: DANuBeogradu.rs, 11.Apr.2024, 10:47

Još jedan veoma popularni anime film, „Lupin III: Zamak Kaljostro“ prikazivaće se u bioskopu CineStar Ada Mall od četvrtka, 11. aprila 2024. Prvi dugometražni film koji je režirao Hajao Mijazaki, sada remasterizovan u 4K, nije treći nastavak, već je nazvan po glavnom liku. U sutonu svoje karijere...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.