Nemaju šanse. Tim đačića: Gotovi su?

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 17:07

"Nemaju šanse. Tim đačića": Gotovi su?

Rukovodstvo Ukrajine je "tim đačića" koji igra protiv "univerzitetskog tima" i nema šanse protiv Rusije, izjavio je za "Foks njuz" senator iz Alabame.

Komentarišući rezultate ankete Si-En-Ena, prema kojoj se 55 odsto stanovnika SAD protivi dodatnom finansiranju Ukrajine, Tomi Tabervil je napomenuo da američke vlasti "mogu da daju Ukrajini koliko hoće novca", ali bez slanja "trupa NATO-a i američke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vojske, Ukrajina nema šanse (za pobedu)".

Tabervil je takođe ukazao da američka vlada "ne razume suštinu sukoba" i da s tim u vezi administracija američkog predsednika Džozefaa Bajdena "pokušava da skrene pažnju sa pravog problema (ruskih bezbednosnih garancija)".

Kako prenosi Si-En-En, Bajden je ranije izjavio da ovaj senator "sprečava više od 300 vojnih operacija”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.