Napoli poslao ponudu za Ukrajinca! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2019, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napoli poslao ponudu za Ukrajinca! (video)

Ponuda je na stolu, čeka se odgovor ukrajinskog velikana.

Kako prenose italijanski mediji, Napoli je zainteresovan za vezistu kijevskog Dinama Viktora Cigankova.

Ovaj 21-godišnji fudbaler je imao sjajnu sezonu u dresu Dinama, postigao je 18 golova i upisao 17 asistencija u svim takmičenjima.

Za ekipu iz Kijeva je debitovao 2016. godine, a iste godine debitovao je i u reprezentaciji Ukrajine, čiji dres je do danas nosio u 13 navrata, uz jedan postignut >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pogodak.

Sportski direktor kluba Kristijano Đuntoli ga je primetio još dok je na klupi ekipe sa "San Paola" sedeo Mauricio Sari, ali je sada rešio da krene po njegov potpis.

Napoli je na sto stavio ponudu od 18 miliona evra, čeka se odgovor Dinama, za koji se pretpostavlja da će tražiti između 25 i 30 miliona evra za usluge svog fudbalera.


Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NAPOLI POSLAO PONUDU ZA OVOG IGRAČA: Sada je sve na Dinamu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2019

U Kijevu će dobro razmisliti...Napoli je zainteresovan da u svoje redove dovede igrača Dinama iz Kijeva, prenose italijanski mediji, a radi se o 21-godišnjem Viktoru Cigankovu koji je u prošloj sezoni postigao 18 golova uz 15 asistencija...Za Dinamo je Cigankov debitovao 2016, a iste godine je stigao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.