Najveća čast, Kristijano Ronaldo dobija svoj stadion!

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najveća čast, Kristijano Ronaldo dobija svoj stadion!

Velikan želi da se oduži svom nekadašnjem igraču.

Reprezentacija Portugala je sinoć lako savladala reprezentaciju Luksemburga rezultatom 3:0, golove na stadionu "Žoze Alvalade" u Lisabonu su postigli Bernardo Silva, Kristijano Ronaldo i Gonsalo Guedeš. Sam fudbaler Juventusa je postigao svoj 699 gol u karijeri tako da bi protiv Ukrajine u narednom kolu za dva dana mogao da stigne do lepog jubileja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Utakmica igrana na stadionu Sporting Lisabona je bila zanimljiva i zbog toga što je predsednik kluba najavio promenu imena ovog velelepnog zdanja u čast najpoznatijem sinu Portugala.

"Kristijano jeste i uvek će biti jedan od najvećih simbola našeg kluba. Ponosni smo što nas ljudi povezuju sa Ronaldom, najboljim igračem na svetu. Ideja promena imena stadiona je tu, ne odbacujemo je štaviše bili bi ponosni", izjavio je Frederiko Varandas za "Tutosport".

Stadion trenutno nosi ime osnivača kluba, za sada nezvanično postoje tri verzije novog imena terena u Lisabonu. To su 'CR7 Arena', 'Kristijano Ronaldo Stadion' i najpopularnija, mešavina istorije i sadašnjosti 'Estadio Žoze Alvalade CR7'.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.