Most: Zašto Zapad ćuti na Vučićeve uvrede?

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 30.Apr.2023, 10:59

Most: Zašto Zapad ćuti na Vučićeve uvrede?

U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa tražimo odgovor na pitanje kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeva da godinu dana nakon ruske agresije na Ukrajinu i dalje sedi na dve stolice - zapadnoj i ruskoj. Sagovornici su bili Srećko Đukić, bivši ambasador Srbije i član Foruma za međunarodne odnose, i Vuk Vuksanović, viši analitičar Beogradskog centra za bezbednosnu politiku i saradnik IDEAS-a, spoljnopolitičkog instituta Londonske škole ekonomije i političkih nauka. Bilo je reči o...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Zašto Zapad ćuti na Vučićeve uvrede?

Izvor: Danas, 30.Apr.2023

U najnovijem Mostu Radija Slobodna Evropa tražimo odgovor na pitanje kako predsednik Srbije Aleksandar Vučić uspeva da godinu dana nakon ruske agresije na Ukrajinu i dalje sedi na dve stolice - zapadnoj i ruskoj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.