MAJSTOR Ronaldo u Ukrajini juri 700. gol u karijeri

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJSTOR Ronaldo u Ukrajini juri 700. gol u karijeri

On ne samo da traje, nego ruši granice i postavlja nove standarde. Iako ima 34 godine, Kristijano Ronaldo je i dalje fantastičan. Sada, u Ukrajini, ima priliku da stigne do impozantnog dostignuća.
Kvota kladioice MaxBet na pobedu Portugalije u Ukrajini je 2.20.
Ukoliko savlada golmana domaćina, biće to njegov 700. gol u karijeri! Za nacionalni tim Portugalije bio je strelac 94, a u klupskoj karijeri je mrežu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << protivnika pogađao 605 puta. Nema nikakve dileme da ključeve meča na Olimpijskom stadionu u Kijevu drži upravo Ronaldo. Kolike su šanse da Ronaldo ne postigne gol? Tek 30 odsto. Naime, u poslednjih deset mečeva (reprezentacija i klub) nije bio precizan na samo tri duela.
Večerašnji duel (20:45) u grupi B kvalifikacija za Evropsko prvenstvo je od velike važnosti za obe selekcije. Ukoliko Ukrajina pobedi, obezbediće plasman na EP, pa se Portugalci nalaze na teškom zadatku.
Znamo da je ovaj meč sa Ukrajinom od vitalnog značaja. Luksemburg smo uspešno odradili. Ima još nekoliko utakmica do kraja i naša želja je da sve završimo pobedama – rekao je selektor Portugalije Fernando Santoš.


The post MAJSTOR Ronaldo u Ukrajini juri 700. gol u karijeri appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.