Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2024, 14:13

Le Pen: Makron se igra ratnog vođe

Predsednica francuske parlamentarne desničarske stranke "Nacionalno okupljanje" Marin Le Pen kritikovala je danas izjavu predsednika Francuske Emanuela Makrona da ne treba isključiti opciju slanja francuskih vojnika u Ukrajinu i istakla da se on "igra ratnog vođe".
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Makron se igra ratnog vođe?

Izvor: B92, 27.Feb.2024

Predsednica francuske parlamentarne desničarske stranke "Nacionalno okupljanje" Marin Le Pen kritikovala izjavu Emanuela Makrona o slanju NATO-a u UKrajinu...Francuski predsednik je rekao, podsetimo, da ne bi trebalo isključiti opciju slanja francuskih vojnika u Ukrajinu..Le Pen je ocenila da se Makron...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.