Keri: Rusija ne treba sama sebe da izoluje

Izvor: Blic, 04.Dec.2014, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keri: Rusija ne treba sama sebe da izoluje

Rusija ne treba "svojim postupcima sama sebe da izoluje", izjavio je danas američki državni sekretar Džon Keri na ministarskoj konferenciji Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Bazelu.

"Nemamo ni nameru ni želju da Rusija sama sebe izoluje svojim postupcima", rekao je Keri povodom situacije u Ukrajini.

Keri je naveo da SAD i zemlje koje poštuju suverenitet i prava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ukrajine ne žele sukobljavanje, i izrazio uverenje da bi Moskva smirivanjem situacije mogla da povrati poverenje i dobre odnose.

Na sastanku u Bazelu učestvuju šefovi diplomatija većine zemalja članica OEBS.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Keri: Rusija sama sebe izoluje

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2014

Rusija ne treba "svojim postupcima sama sebe da izoluje", izjavio je danas američki državni sekretar Džon Keri na ministarskoj konferenciji Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Bazelu..."Nemamo ni nameru ni želju da Rusija sama sebe izoluje svojim postupcima", rekao je Keri povodom...

Nastavak na Vesti-online.com...

"Kriza u Ukrajini je posledica stava EU"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2014

Ukrajinska drama mogla se sprečiti pre godinu dana, ali je Brisel odbacio ideju o trilateralnim razgovorima Rusije, Ukrajine i EU i podržao državni udar, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na sastanku šefova diplomatija članica OEBS-a...NATO prolazi kroz krizu i treba...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.