Izvor: PRObjave.com, 28.Avg.2009, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba: Srbija svuda i sa svima

Koncept izložbe: Podignuta tri prsta kao srpski pozdrav u suštini je pogrešan, jer pravi pozdrav su tri skupljena prsta. Na određen način, kao što i svi znamo, pogrešna slika Srbije je odaslana u svet. Petar Ilić – Ćirilo, kao autor ove izložbe pokušava kroz taj pogrešan pozdrav da ispravi sliku o Srbiji i pokaže njenu različitost (na fotografijama su ljudi veoma različite provinijencije - od umetnika i političara do Sani Armani ili igračica Leningrad Cowboys) i kosmpolitsku priodu Srbije (fotografije su snimljene na razlictim krajevima sveta - Kairo, USA, EU, Ukrajina...).
U planu je drugi deo izložbe, u okviru kojeg bi bilo prikazano 40 fotografije drugih autora na istu temu, koje će na osnovu konkursa izabrati Vladimir Miladinović Piki (Agencija HOMINID).
Izložba traje do 16. septembra 2009.
Dom omladine Beograda
Makedonska 22/IV
11000 Beograd
Tel: 011/3248-202
Email: office@domomladine.org
Web: www.domomladine.org
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.