Influenser preminuo od korone: Tvrdio da virus ne postoji

Izvor: B92, 18.Okt.2020, 13:50

Influenser preminuo od korone: Tvrdio da virus ne postoji

Ukrajinski fitnes influenser Dmitrij Stužuk, koji je tvrdio da koronavirus ne postoji, preminuo je od posledica ove bolesti u trideset trećoj godini.

On se zarazio tokom boravka u Turskoj, a kako je objavio Skaj njuz, kada se vratio u Ukrajinu testiran je, nalaz je bio pozitivan, pa je završio u bolnici. Nakon osam dana lečenja pušten je kući, ali je nakon toga imao komplikacija sa srcem, a koje su vezane za koronu.

Bivša supruga influensera koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je promovisao zdrav život rekla je da je opet prevezen u bolnicu i to u teškom stanju i bez svesti. Ona je juče objavila da je preminuo.

"Dimo više nije s nama, njegovo srce nije izdržalo", napisala je Sofija i dodala da su za njim "ostale samo drage uspomene, troje prelepe dece i dragoceno iskustvo". Njih dvoje su se razveli samo šest meseci pre nego što se on razboleo, imaju troje dece, a najmlađe ima devet meseci.

Stužuk je prilikom prvog boravka u bolnici na Instagramu objavio sliku iz bolničkog kreveta. Napisao je da se jednog jutra u Turskoj probudio teško dišući, a vrat mu je bio otečen.

"Želim s vama da podelim da sam se razboleo i želim da pošaljem upozorenje svima. Bio sam među onima koji su mislili da korona ne postoji, sve dok se sam nisam razboleo. Korona nije tek kratkotrajna bolest, i nije uopšte bezazlena" napisao je uz objavljenu sliku na kojoj leži u bolničkom krevetu i prima terapiju kiseonikom.

U toj objavi na Instagramu napisao je i da su lekari insistirali da bude hospitalizovan i da će o danima provedenim u bolnici napisati poseban post.

"Bolnica je puna ljudi, neki su smešteni po hodnicima, nema hrane, nema toalet papira, nema pribora... Niko me na tako nešto nije upozorio. Stanje u zdravstvu u našoj zemlji zaslužuje posebnu objavu," napisao je.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INFLUENSER PREMINUO OD KORONE Tvrdio je da virus ne postoji, a onda je završio u bolnici: Niko me na tako nešto nije upozorio FOTO

Izvor: Kurir, 18.Okt.2020

Ukrajinski fitnes influenser Dmitrij Stuzhuk, koji je tvrdio da korona virus ne postoji, preminuo je od posledica kovida-19 u tridesettrećoj godini.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.