Festival savremenog srpskog filma u Kijevu

Izvor: S media, 23.Mar.2010, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival savremenog srpskog filma u Kijevu

U glavnom gradu Ukrajine sutra počinje festival savremenog srpskog filma, javila je danas ukrajinska informativna agencija Liga inform.

Agencija navodi da će ljubitelji filma moći tokom festivala u Kijevu da pogledaju ostvarenja Gorana Markovića "Turneja“ i Vladimira Paskaljevića "Djavolja Varoš“, kao i "Munje“ i "Kad porastem biću kengur“ Radivoja Andrića.

Na festivalu će biti prikazani i filmovi "Tamo i ovde“ Darka Lungulova, "Klopka“ Srdana Golubovića i "Hadersfild“ Ivana Živkovića, navela je ukrajinska agencija.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Festival srpskog filma u Kijevu

Izvor: Politika, 23.Mar.2010

U Kijevu u sredu 24.3. počinje festival savremenog srpskog filma, javlja ukrajinska informativna agencija „Liga inform”. Ljubitelji filma u glavnom gradu Ukrajine, tokom festivala moći će da pogledaju filmove „Turneja” Gorana Markovića, „Đavolja varoš” Vladimira...

Nastavak na Politika...

Festival srpskog filma u Kijevu

Izvor: B92, 24.Mar.2010, 11:20

U glavnom gradu Ukrajine 24. marta počinje festival savremenog srpskog filma...Lljubitelji filma moći će tokom festivala u Kijevu da pogledaju ostvarenja Gorana Markovića ,,Turneja" i Vladimira Paskaljevića ,,Đavolja Varoš" (na fotografiji), kao i ,,Munje" i "Kad porastem biću kengur" Radivoja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.