Antić: Rusija će Srbiju prioritetno snabdevati gasom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2014, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Rusija će Srbiju prioritetno snabdevati gasom

Ruska federacija će prioritetno snabdevati Srbiju zemnim gasom, pogotovo u zimskom periodu, bez obzira na to što se Rusija i Ukrajina nalaze u vrlo osetljivoj fazi odnosa u vezi transporta ruskog gasa preko ukrajinske teritorije, izjavio je danas Tanjugu ministar energetike i rudarstva, Aleksandar Antić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusi obećali: Srbija će imati gas

Izvor: B92, 20.Jun.2014

Beograd/Moskva -- Ruska federacija će prioritetno snabdevati Srbiju zemnim gasom, pogotovo u zimskom periodu, kaže ministar energetike i rudarstva, Aleksandar Antić...Snabdevanje će biti redovno bez obzira na to što se Rusija i Ukrajina nalaze u vrlo osetljivoj fazi odnosa u vezi transporta ruskog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.