Vučić ruši Vladu u novembru?

Izvor: NaDlanu.com, 21.Okt.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić ruši Vladu u novembru?

Odluka SPS i URS da sa vlasti skinu naprednjake u Smederevskoj Palanci žestoko je isprovocirala Srpsku naprednu stranuku. -Poslednji potezi naših partnera sigurno neće ostati bez posledica - poručio je Aleksandar Vučić.

List "Blic" piše da prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić traži od premijera Srbije Ivice Dačića da do početka novembra, kada će biti održan glavni odbor Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << napredne stranke, poništi koalicije sa Demokratskom strankom u Smederevskoj Palanci, Leskovcu, Somboru ili će postaviti pitanje vladajuće koalicije na republičkom nivou."Novosti" izveštavaju da je smena u Smederevskoj Palanci razbesnela rukovodstvo SNS koje je i ranije imalo primedbe na tempo kojim SPS u opštinama „preslikava“ koaliciju sa republičkog nivoa.-Poslednji potezi naših partnera sigurno neće ostati bez posledica - rekao je za "Novosti" Aleksandar Vučić, lider naprednjaka."Novosti" ipak naglašavaju da u taboru SPS žele da spuste loptu i smatraju da se tenzije bez potrebe podižu. - Ne treba toj temi prilaziti sa suviše strasti. Imam odluku predsedništva da svuda na lokalu, gde je to moguće, napravimo koaliciju sa partnerima iz republičke vlade. Tako će i biti - kaže Branko Ružić, šef Izvršnog odbora socijalista.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Leskovac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.