URS podržava Đilasa (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS podržava Đilasa (VIDEO)

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) na lokalne izbore u Beogradu izaći će samostalno, ali će podržati aktuelnog gradonačelnika Dragana Đilasa, rekao je danas predsednik Gradskog odbora URS Miroslav Čučković.

On je na konferenciji za novinare rekao da je potpuno realno da će Đilas, koji je i potpredsednik Demokratske stranke, ponovo biti gradonačelnik, ali da on to ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << postići bez dvocifrenog rezultata URS-ove izborne liste.

"S obzirom da se biraju liste, a ne kandidati, Đilasova lista ne može da osvoji 51 odsto, i moraće sve četiri liste koje danas vode Beograd da ostvare dobar rezultat da bi on ponovo bio gradonačelnik", kazao je Čučković.

Mrkonjić: Ako ostanemo na vlasti, bez skuplje struje i u 2013.

Čanak: Izbori će biti raspisani u narednih 10 dana

URS: Nadamo se da Tadić nije izgubio dobar glas (VIDEO)

On je rekao da URS očekuje da će biti treća lista na lokalnim izborima i dodao da će sa kandidatom za nosioca liste izaći kad izbori budu raspisani.

Prema njegovim rečima, ako buduća vlada bude bila u istom sastavu stranaka koje je i danas čine, tu odluku će doneti gradjani Beograda.

On je rekao da je dobro što će Srbija "gotovo izvesno" dobiti status kandidata za članstvo u EU, ali da je Srbiji potrebna nova politika vlade koja će rešavati probleme gradjana u svim regionima i gradovima.

"Srbiji je potrebna nova politika vlade, koju će diktirati u najvećoj meri i URS, a to je da se počnu rešavati problemi gradjana odmah", kazao je on.

Čučković je rekao i da je URS protiv toga da Srbija potpiše medjunarodni Sporazuma o sprečavanju falsifikovanja Akta jer, kako je naveo, cilj sporazuma nije žaštita ličnih podataka već cenzura interneta.

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URS na izborima u Beogradu samostalno, podržaće Đilasa

Izvor: Studio B, 26.Feb.2012

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) na lokalne izbore u Beogradu izaći će samostalno, ali će podržati aktuelnog gradonačelnika Dragana Đilasa, rekao je predsednik Gradskog odbora URS Miroslav Čučković. ..On je na konferenciji za novinare rekao da je potpuno realno da će Đilas, koji je i potpredsednik...

Nastavak na Studio B...

URS: Glas za Đilasa

Izvor: Večernje novosti, 26.Feb.2012

Predsednik Gradskog odbora URS za Beograd Miroslav Čučković najavio je samostalni izlazak na lokalne izbore, ali i podršku Draganu Đilasu za mesto gradonačelnika

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.