URS: Nikada u koaliciju sa naprednjacima

Izvor: S media, 23.Apr.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Nikada u koaliciju sa naprednjacima

Ujedinjeni regioni Srbije najoštrije demantuju da je dogovorena bilo kakva koalicija o budućoj vladi između URS i SNS. O tome nije bilo razgovora, niti će biti.

Naš stav je dobro poznat javnosti i više puta je ponovljen – Ujedinjeni regioni Srbije ni pod kakvim uslovima neće ulaziti u Vladu Republike Srbije sa Srpskom naprednom strankom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Dinkić: Sopstvenim snagama rešiti probleme (VIDEO)

Palma: Uvešćemo Srbiju u Ligu šampiona (VIDEO)

Jovanović: Posle izbora samo sa DS

Ovo što je danas objavljeno je najobičnija podmetačina i prljava kampanja protiv URS-a, a iza nje stoje oni koji se plaše jačanja našeg političkog saveza i oni koji nemaju odgovor na probleme običnih ljudi u regionima.

Ovakvi napadi i neistine neće nas zaustaviti u razbijanju centralizma i izgradnji novog sistema koji smo započeli, a u kojem će se građani više pitati, a gradovi i opštine imati jednake šanse za razvoj.

Želimo državu bez partokratije koja će jednako voditi računa o svim svojim krajevima, u kojoj će narod direktno birati i smenjivati svoje gradonačelnike, a ne da to rade partijske centrale. Još odlučnije nastavićemo borbu da svaki region dobije „svoj fijat“. Birokratija mora biti manja, a sve nepotrebne takse i namete privredi treba odmah ukinuti.

(S media, foto: Beta, arhiva)
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Liga Šampiona

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Regioni pobeđuju, zato nas ponovo napadaju

Izvor: Beta OMS, 23.Apr.2012

Nema govora o zajedničkoj republičkoj vladi sa SNS Najoštrije demantujemo, sa SNS nije ni razgovarano, a kamoli dogovorena bilo kakva postizborna saradnja Ujedinjeni regioni Srbije najoštrije demantuju da je dogovorena bilo kakva koalicija o budućoj vladi između URS i SNS. O tome nije bilo razgovora,...

Nastavak na Beta OMS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.