URS: Nema istrage protiv Dinkića

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

URS: Nema istrage protiv Dinkića

Ujedinjeni regioni Srbije (URS) saopštili su da su od ambasade Austrije dobili potvrdu da se protiv lidera te stranke Mlađana Dinkića u toj zemlji ne vodi nikakva istraga ni po jednom osnovu.

"Tužilaštvo u Beču obavestilo je Ambasadu Austrije da provera obrade pravosudnih postupaka ne ukazuje na to da je protiv Mlađana Dinkića pokrenut bilo kakav istražni postupak", navodi se u saopštenju, pozivajući se na pismo koje je ambasador Austrije uputio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kabinetu Dinkića.

URS je u saopštenju dodao da je od austrijske ambasade zatražio zvaničnu potvrdu da se protiv Dinkića ne vodi istraga nakon niza tekstova na tu temu objavljenih u dnevnom listu "Kurir".

"Podsećamo da je dnevni list 'Kurir' 8. juna ove godine na naslovnoj strani objavio naslov 'Dinkić pod istragom', iako im je takva informacija blagovremeno bila demantovana", navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.