Selaković: Stabilizovali smo javne finansije

Izvor: RTS, 06.Maj.2013, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković: Stabilizovali smo javne finansije

Portparol URS-a Marko Selaković kaže da u Srbiji, godinu dana posle izbora, ništa više nije isto. Imamo ozbiljnu vladu, sa ozbiljnim ljudima, koja brani interese države i naroda na svim poljima, kaže Selaković.

Godinu dana nakon parlamentarnih i predsedničkih izbora u Srbiji gotovo ništa više nije isto, poručio je u Kragujevcu portparol Ujedinjenih regiona Srbije Marko Selaković.

Danas, godinu dana od izbora imamo ozbiljnu vladu, sa ozbiljnim ljudima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja na ozbiljan način štiti i brani interese države i naroda na svim frontovima, rekao je Selaković nakon svečane ceremonije obeležavanja Dana grada Kragujevca, saopštio je URS.

Ono što se pre samo godinu dana činilo nemogućim, sada je realnost Srbije - stabilizacija javnih finansija, gradnja regionalnih auto puteva, vraćanje dugova, borba protiv korupcije i kriminala, vođenje dijaloga sa svima sa kojima mora da se razgovara, dolazak velikih investitora, reforme u svim sektorima u kojima su neophodne, istakao je Selaković.

Mi iz Ujedinjenih regiona Srbije znamo: nemamo drugu Srbiju, ali stvaramo drugačiju Srbiju. Stvaramo Srbiju u kojoj će svako moći da ima osećaj dostojanstva i ponosa, stvaramo Srbiju u kojoj se problemi ne guraju pod tepih nego se rešavaju, stvaramo Srbiju u kojoj se građanima govori istina, čak i onda kada je ona neprijatna ili bolna, stvaramo Srbiju u kojoj će ljudi u svim regionima imati šansu da žive, rade i ostanu, istakao je Selaković.

On je rekao da ministri, 19 gradonačelnika i 16 poslanika URS-a ne vode državu i gradove iz kabineta.

Mi smo na terenu sa građanima u svim regionima. Glas regiona se ponovo čuje u Beogradu i čuće se još snažnije za mandata ove vlade. Uostalom, rast podrške svima koji čine vlast na republičkom nivou, uključujući i Ujedinjene regione Srbije, dokaz je da građani cene rezultate, a ne marketing i slatkorečive izjave, poručio je Selaković.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.