SPS i URS dogovorili saradnju

Izvor: BKTV News, 17.Jun.2012, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPS i URS dogovorili saradnju

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić je na zajedničkoj konferenciji za novinare sa delegacijom Ujedinjenih regiona Srbije koju predvodi Mlađan Dinkić dogovorio saradnju te dve koalicije uz uveravanja da će one, prilikom formiranja parlamentarne većine, zastupati zajedničke političke stavove.
Lider socijalista Ivica >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Dačić rekao je, na konferenciji za novinare nakon sastanka, da koalicija oko SPS-a i URS imaju neke zajedičke stvari u programu što je i bila tema razgovora.
Dačić je rekao da ne postoje velike razlike kada je reč o nacionalnom interesu, pitanju pristupa RS, zatim pitanja Kosova i Metohije, evrointegracija.
Sastanku u sedištu SPS-a prisutvovali su lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić, kao i funkcioneri tog saveza stranka Suzana Grubješić, Veroljub Stevanović i Boško Ničić.
Razgovorima sa predstavnicima URS-a prisustvovali su predsednik SPS-a Ivica Dačić, predsednik JS-a Dragan Marković i predsednik i potpredsednik PUPS-a Jovan i Milan Krkobabić.
Izvor: RTS
Tweet
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Dinkić: Kao ozbiljne partnere vidimo SPS-PUPS-JS

Izvor: Politika, 17.Jun.2012

BEOGRAD – Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić izjavio je danas da je Srbiji potrebna vlada postavljena na drugačijim osnovama od prethodne i sa novom organizacijom i istakao da sada kao ozbiljne partnere u formiranju buduće vade vide koaliciju SPS-PUPS-JS...Dinkić je na konferenciji...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.