Izvor: S media, 22.Jun.2012, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Nova Vlada sa DS, SPS, LDP i URS (VIDEO)

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je danas da očekuje da će vrlo brzo biti formirana Vlada Srbije i da će je činiti demokrate, koalicija oko SPS, Liberalno demokratska stranka i Ujedinjeni regioni Srbije.

Marković: Vlada najkasnije za 20 dana

Vučić opet pozvao SPS na razgovore

Mićunović: Za 10 dana će se znati ko će formirati vladu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

"Formiranje Vlade Srbije mnogo je složenije od formiranja Vlade Vojvodine i zavisi od mnogo više faktora nego u Skupštini Vojvodine, ali očekujem da DS oko sebe okupi što širu većinu", rekao je Pajtić novinarima u Skupštini Vojvodine.

Prema njegovim rečima, nova vlada Srbije bi bila vrlo nalik na većinu koja je postojala i do sada u Skupštini Srbije i uključila bi i LDP.

(Beta)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.