Marković: Nema dogovora sa URS

Izvor: B92, 25.Jul.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: Nema dogovora sa URS

Beograd -- Jedinstvena Srbija definitivno neće prihvatiti poziv Ujedinjenih regiona Srbije i ući u koaliciju s Mlađanom Dinkićem, kaže za "Blic" Dragan Marković Palma.

"Ja imam svoju koaliciju, a to je SPS-PUPS-JS. U njoj sam zadovoljan i uopšte ne razmišljam o onome što mi nude druge partije", tvrdi gradonačelnik Jagodine.

On kaže da među vladajućim strankama nije postignut dogovor o izlasku na izbore u tri kolone, čiji bi stubovi bile tri najjače partije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na vlasti - DS, SPS i G17. Marković smatra da o tom predlogu Rasima Ljajića, predsednika SDPS i ministra za rad i socijalnu politiku, ne treba ni razmišljati. "Ma, to su gluposti. Bolje je da svako radi svoj posao i ispuni sve što je obećao, nego da razmišlja o kolonama", rekao je za "Blic" Marković.

Povodom odluke Ustavnog suda, po kojoj će svi oni koji su na dve funkcije ili više njih morati da zadrže najviše jednu fotelju, gradonačelnik Jagodine kaže da će poštovati zakon i odreći se poslaničkog mesta.

"Meni ne trebaju fotelje, jer ionako nikad nisam u kancelarijama, nego na terenu, a imam i nekoliko svojih firmi. Odreći ću se svega što mi zakon nalaže, mada to nije u redu. Mene je narod birao. To očigledno smeta beogradskom lobiju, koji hoće da mu poslanici budu ljudi koji nikada u životu ništa nisu uradili. Pa, je l’ to budućnost Srbije?", kaže Marković.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Jagodina

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.